Με buzzer beater του Καπότση ο Απόλλωνας επικράτησε του Πανιωνίου και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Water Polo League, εξασφαλίζοντας για ακόμια σεζόν την ευρωπαϊκή παρούσια!

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 12-13 τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική για τα προημιτελικά της Water Polo League, και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Μετά το υπέρ των «Κυανόλευκων» 3-1 της 1ης περιόδου το ματς ήταν ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 5-5 και την τρίτη περίοδο στο 8-8.
Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά με 9-8, αλλά με γκολ από Σολανάκη και Καπότση ο Απόλλωνας προηγήθηκε εκείνος 10-9 στα 4:26. Έκτοτε οι γηπεδούχοι ισοφάριζαν το προβάδισμα του ενός γκολ που έπαιρνε ο Απόλλωνας με τον Τακάτα να κάνει το 12-12 στα 28’ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Η… «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε όλη την τελευταία επίθεση δικής της με τον Τεό Λοράντο να καλεί τάιμ άουτ στα 19 δευτερόλεπτα, αποφασίζοντας να παίξει χωρίς τερματοφύλακα (βάσει του δικαιώματος που του δίνει ο κανονισμός), ανεβάζοντας επτά παίκτες στην επίθεση. Και δικαιώθηκε απόλυτα! Η μπάλα γύρισε με ψυχραιμία, ο Αλευρίδης έδωσε στον Καπότση, ο οποίος με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 12-13!
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 12-13 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(1-3, 5-5, 8-8, 12-13)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Κώστας Δήμου): Παρτσόγλου, Μπουζαλάς, Κ. Μπιτσάκος 1, Σ. Καρατζάς 1, Παπάκος 1, Σουζούκι, Α. Μπιτσάκος 2, Τακάτα 3, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Κούκουνας, Καπετανάκης 1, Μαυροβουνιώτης, Τρασάι, Μότσιας
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Τεό Λοράντος): Λιμαράκης, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Παππάς, Καπότσης 3, Λασκαρίδης, Ντάουμπε 1, Ρομπόπουλος, Μυρίλος, Γαρδίκας 3, Αλευρίδης, Σολανάκης 2, Ν. Μητράκης, Γ. Μητράκης, Σάρρος
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
ΠΑΟΚ 18-19 ΝΟ Βουλιαγμένης(0-2)
Πανιώνιος 12-13 Απόλλων Σμύρνης(0-2)

Σχολιάστε