ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

Γενική είσοδο 5 ευρώ με το Περιστέρι

Τελευταίο ματς για το 2022 για την ομάδα υδατοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Απόλλων:
«Τον ΓΣ Περιστερίου υποδέχεται μεθαύριο Σάββατο (17/12) στις 19:00 στο Σεράφειο Κολυμβητήριο ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 των Ανδρών.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει αφήσει πίσω της τα πολλά προβλήματα (λόγω ίωσης) της προηγούμενης εβδομάδας και θα παραταχθεί πλήρης σε αυτόν τον κομβικό από βαθμολογικής πλευράς αγώνα στοχεύοντας στη νίκη ενάντια σε μία δυνατή ομάδα, την οποία στον πρώτο γύρο είχε νικήσει με 14-10 εκτός έδρας.
Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Δεληγιάννη βρίσκονται μόνοι δεύτεροι στην κατάταξη του ομίλου με 25 βαθμούς (8 νίκες, 1 ισοπαλία, δύο ήττες με γκολ 159-107) και θέλουν το τρίποντο, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος, ώστε να πάνε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες στη Β’ (μεταφέρονται οι βαθμοί).
Το Περιστέρι του Κώστα Λούδη είναι στην 3η θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς (ισόβαθμο με τον ΠΑΟΚ) και απολογισμό τερμάτων 97-80.
Το ματς αυτό, που είναι και το ντέρμπι της αγωνιστικής, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ Sports 2.
Όπως και στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα Σμύρνης στην είσοδο του Σεράφειου Κολυμβητηρίου την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται οι κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 (αναλυτικά στο www.apollonwaterpolo.gr).
Για τους μη κατόχους διαρκείας θα ισχύσει Γενική είσοδος 5 ευρώ.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!»

Comments

Σχολιάστε