Ο Νταβίνο Βέρχουλστ σε μέσο της χώρας του δήλωσε ευχαριστημένος με της εμφανίσεις του στον Απόλλωνα, αλλά και την επιθυμία του κάποια στιγμή στο μέλλον να αγωνιστεί σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδος.

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Νταβίνο Βέρχουλστ σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως ένοιωσε από την αρχή την εκτίμηση που έφερε η ομάδα προς το πρόσωπό του, για αυτό κιόλας πήρε την απόφαση να ανανεώσει μέχρι το 2023, ενώ τόνισε πως δουλεύει σκληρά προκειμένου να εξελίσσεται. Συμπλήρωσε δε πως επιθυμεί να κάνει μία ακόμη μεταγραφή στη καριέρα του και θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας, ωστόσο δεν θα απέκλειε και κάποια ομάδα από το Βέλγιο την προσεχή πενταετία που σκοπεύει ο ίδιος να αγωνίζεται πριν κρεμάσει τα γάντια του και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογένεια και τα παιδιά του λέγοντας πόσο του λείπουν, αφού αυτό το καιρό με την πρωτοφανή κρίση που βιώνει η ανθρωπότητα τα ταξίδια έχουν γίνει ιδιαιτέρως δύσκολα.

Αναλυτικά όσα ειπέ στην ιστοσελίδα hln.be:

«Αισθάνομαι ότι με εκτιμούν εδώ. Αυτή η ομάδα μου πρόσφερε συμβόλαιο από την αρχή της σεζόν και είμαι ευγνώμων για αυτό. Για αυτό τον λόγο αποφάσισαν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου έως το 2023. Στη συμφωνία μας υπάρχουν ρήτρες, για μια ενδεχόμενη πρόταση που θα με ενδιαφέρει. Δε δίστασα να υπογράψω. Η ομάδα μου μπορεί να επωφεληθεί από μια μεταγραφή μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχω πολύ αυτοπεποίθηση και τα πάω καλά. Προπονούμαι σκληρά και πιέζω τον εαυτό μου για να φτάσω στο ανώτατο επίπεδο. Σαν ομάδα τα πάμε καλά στο εφετινό πρωτάθλημα. Ήδη, στην Ελλάδα μιλάνε πολύ για εμένα και τις εμφανίσεις μου. Αυτό έχει πλάκα. Πλέον είμαι και πάλι στον χάρτη»

Τέλος, ο Βέρχουλστ δήλωσε: «Φυσικά θα ήθελα να παίξω σε ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας. Η ποδοσφαιρική κουλτούρα της χώρας είναι μεγάλη. Δεν αποκλείω όμως και μια μεταγραφή στο Βέλγιο. Είμαι σίγουρος πως μπορώ να προσφέρω ακόμα. Μου λείπουν τα παιδιά μου. Με την πανδημία τα ταξίδια έχουν γίνει δύσκολα. Όμως είμαι αναγκασμένος να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις με τον Απόλλωνα και θα δούμε μετά το τέλος της σεζόν, ποιο θα είναι το μέλλον μου. Θέλω να παίξω ακόμα τέσσερα ή πέντε χρόνια»