ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

Μπλεγμένος σε ροζ σκάνδαλο πρώην παίχτης του Απόλλωνα.

Μπλεγμένος σε ερωτικές περιπέτειες βρίσκεται πρώην παίχτης του Απόλλωνα.

Ο λόγος για τον Άντονι Στόουκς. Ο 30χρονος διεθνής Ιρλανδός επιθετικός αντιμετωπίζει κατηγορίες προς την πρώην σύντροφό του Έιλιντ Σκοτ, και όχι άδικα, αφού αποδείχθηκε ότι τις έχει στείλει πάνω από 100 μηνύματα, από έξι διαφορετικά τηλέφωνα!  Όταν κάποια στιγμή η Σκοτ το είπε στον τότε σύντροφό της, ο Στόουκς, έστειλε ένα e-mail για να απολογηθεί λέγοντας πως το κάνει από υπερβολική αγάπη.

Η σχέση, μεταξύ της Σκοτ και τον Στούουκς, είχε διαλυθεί το 2017, όταν άγνωστοι έκλεψαν παραπάνω από 200 φωτογραφίες από το κινητό τηλέφωνο της Σκοτ και τις δημοσίευσαν στο διαδίκτυο!

Όμως δύο χρόνια μετά, οι δύο πρώην εραστές αποφάσισαν να ξανά δώσουν μια ευκαιρία στον έρωτά τους, όπως παραδέχθηκαν και οι δύο!

Τον Οκτώβριο το κινητό τηλέφωνο της Σκοτ παραβιάστηκε για δεύτερη φόρα και δημοσιεύτηκε η παρακάτω φωτογραφία, που αποδεικνύει την σχέση τους. Μάλιστα εκείνη την περίοδο ο Στόουκς, είχε σχέση και με άλλη γυναίκα, την Ντέμπι Λόλορ. Και όχι μόνο είχε σχέση με άλλη γυναίκα αλλά η Λόλορ ήταν έγκυος με το δεύτερο παιδί τους! Αυτή η σχέση διαλύθηκε, για να ξανά σχηματιστεί η σχέση μεταξύ της Σκοτ και του Στόουκς.

Ο Ιρλανδός επιθετικός πριν λίγες μέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αντάνα Ντέμιρσπορ, ομάδα 2ης Κατηγορίας Τουρκίας. Την περυσινή σεζόν με την φανέλα της Περσικής Τράκτορ Σάζι, συμπλήρωσε 24 συμμετοχές, σημειώνοντας 13 γκολ και 2 ασσίστ. Στον Απόλλωνα αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν 2017/18 συμπληρώνοντας 4 συμμετοχές. Ο παίχτης είχε αποχωρήσει από την Ριζούπολη, λόγω συνεχόμενων απουσιών από τις προπονήσεις.


Posted

in

,

by

Comments

Σχολιάστε