Στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ο Απόλλωνας.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Απόλλων:
«Την προσεχή Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 18:30 από το κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα ξεκινά η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για τη σεζόν 2025-26 και τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο νέος προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας» Τεό Λοράντος είχε εκφράσει στις δηλώσεις του την ανυπομονησία του για το νέο ξεκίνημα και, πλέον, ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά για τα καλά αντίστροφα.

Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας, με τις προπονήσεις από τις επόμενες ημέρες να είναι διπλές και να διεξάγονται όλες στη Γλυφάδα.

Από τις αρχές Σεπτέμβρη ο Απόλλων θα επιστρέψει για τις βραδινές του προπονήσεις στο αγωνιστικό του «σπίτι» το Σεράφειο, το οποίο, θυμίζουμε, ότι από τις 3 έως και τις 5 Οκτώβρη θα φορέσει το ευρωπαϊκό του «κουστούμι», καθώς οι «κυανόλευκοι» είναι οι οικοδεσπότες του 1ου ομίλου του προκριματικού του Euro Cup! Αυτές θα είναι και οι πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της «ελαφράς ταξιαρχίας» για τη νέα σεζόν, καθώς η προγραμματισμένη για τις 4 Οκτώβρη εντός έδρας πρεμιέρα της Α1 με τον ΑΝΟΓ θα πάρει λίγες μέρες μετάθεση.

Ο ενθουσιασμός όλων στην ομάδα εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας έχει… χτυπήσει κόκκινο, με τους στόχους να είναι εκ νέου υψηλοί!

Καλή αρχή με υγεία σε όλους!»

Σχολιάστε