Ο Αχαρναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Θοδωρή Δημητρόπουλου.

Η ανακοίνωση του Αχαρναϊκού:
«Η διοίκηση του Αχαρναϊκού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Δημητρόπουλο.

Ο 21χρονος μέσος, με θητεία τα τελευταία τρία χρόνια στον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνης και γεμάτες παρουσίες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, έρχεται να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και ξεχωρίζει για τη σταθερότητα, την ποδοσφαιρική του αντίληψη και τη συνέπειά του εντός αγωνιστικού χώρου.
Θοδωρή, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αχαρναϊκού! Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.»
Ο Δημητρόπουλος, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, την περυσινή σεζόν με τον Απόλλων Αθηνών Δάφνη συμπλήρωσε 31 συμμετοχές, σημειώνοντας 1 γκολ, ενώ σε τρία χρόνια με την φανέλα του Απόλλων Αθηνών Δάφνη αγωνίστηκε σε 78 ματς, σημειώνοντας 3 γκολ.

Σχολιάστε