Ηττήθηκε ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη από τον ΑΟ Περιστερίου.
Ο ΑΟ Περιστερίου νίκησε με 1-2 τον Απόλλων Αθηνών Δάφνη για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ.
Το ματς ξεκίνησε και με τις δύο ομάδες να απειλούν, όμως η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλων Αθηνών Δάφνη όταν ο Καλομοίρης σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.
Στο 50ο λεπτό ο Γιαννόπουλος σημειώσε το 0-1, αλλά η αντίδραση του Απόλλων Αθηνών Δάφνη ήτανε άμεση καθώς ισοφάρισε στο 55ο λεπτό με κεφαλιά του Πανούση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλομοίρη. Στο 73ο λεπτό ο Καλομοίρης είδε για δεύτερη φορά σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στο 80ο λεπτό ο Τουρτούλι σημείωσε το 1-2 και έδωσε την νίκη στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα παίχτες στο 88ο λεπτό όταν και ο Πανούσης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ(Θανάσης Αθανασόπουλος): Παπουτσής, Βλαχονικολέας, Αμπεντινάι(Καραγεώργος 71′), Ασημακόπουλος, Χασκής, Δημητρόπουλος, Κιρτζιαλίδης(Κανελλάκης 71′), Χρήστου, Πανούσης, Καλομοίρης, Μάλκο(Τσαλέρας 82′)
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(Θοδωρής Τρανός): Σιφογιαννάκης, Χαραλάμπους(Τατιόγλου 46′), Γαλατάς, Μπούζας, Σετελλάρι, Συριάτος, Τουρτούλι(Νησαριώτης 89′), Γ. Ζαφειράτος, Γιαννόπουλος(Αι. Ζαφειράτος 89′), Κεφάλας(Θεοδωρόπουλος 67′), Δημητρίου(Μιχάλης 46′)
Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:
Χολαργός 3-0(α.α) Διγόρας Αιγάλεω
ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου 0-1 ΑΕ Ηράκλειο
Άγιος Δημήτριος 3-3 Αγία Παρασκευή
Άγιαξ Ταύρου 0-2 Φωστήρας
Χαραυγιακός 1-2 Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων
Απόλλων Αθηνών Δάφνη 1-2 ΑΟ Περιστερίου
ΑΕ Χαλανδρίου 2-2 Λύκοι Χαϊδαρίου
Δόξα Βύρωνα 1-2 Δάφνη Παλαιού Φαλήρου
Η βαθμολογία:
1. Χολαργός 56
2. Φωστήρας 47
3. Δόξα Βύρωνα 36
4. Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 37
5. Άγιος Δημήτριος 32
6. ΑΟ Περιστερίου 30
7. Αγία Παρασκευή 30
8. ΑΕ Ηράκλειο 28
9. Άγιαξ Ταύρου 25
10. Ολυμπαικός Νέων Λιοσίων 24
11. ΑΕ Χαλανδρίου 24
12. Απόλλων Αθηνών Δάφνη 22
13. Λύκοι Χαϊδαρίου 20
14. Χαραυγιακός 20
15. ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου 12
16. Διαγόρας Αιγάλεω 9*
-3 βαθμοί στον Διαγόρα Αιγάλεω
Πλέι-οφ Ανόδου
Υποβιβασμός

Σχολιάστε