Σε ένα κρύο απόγευμα στο Χαϊδάρι το ματς κρίθηκε από ένα πέναλτι-φάντασμα.
Ο ΑΟ Χαϊδαρίου νίκησε με 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Το ματς ξεκίνησε δυναμικά. Το Χαϊδάρι απείλησε μόλις στο 1ο λεπτό με κεφαλιά του Μπελέρη, μετά από εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να παιρνάει ελάχιστα άουτ. Και τον Απόλλωνα να απαντάει με δικιά του ευκαιρία μόλις ένα λεπτό αργότερα με τον Σάλλα να βρίσκει τον Σπαρτιάτη και αυτός να σουτάρει και να αναγκάζει τον Ανδριόλα σε μια εκπληκτική επέμβαση στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στο 40ο λεπτό Πατίλας και Τασιούλης συγκρούστηκαν μεταξύ τους με τον Πατίλα να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο λόγω ότι του άνοιξε το κεφάλι και χρειαζόταν ράμματα με τον Κιρκιλιανίδη να τον αντικατασταθεί.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καταστροφικά για τον Απόλλωνα. Σε μια φάση, στο 48ο λεπτό, που ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι γιατί ο Νίκας βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος και μετά από συννενόηση με τον επόπτη επέδειξε πέναλτι-φάντασμα! Ο Μεξής ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια το ματς είχε πολύ δυνατές μονομαχίες με ελάχιστες φάσεις με την μόνη που ξεχωρίζει να είναι μια διπλή επέμβαση της άμυνας του Απόλλωνα, πρώτα του Πριόνα και μετά του Νίκα, πάνω στην γραμμή σε προσπάθεια των επιθετικών του Χαϊδαρίου.
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ(Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μεξής, Καλογερόπουλος, Ζιζήλας, Ερρίκος(Δάρρας 90′), Μπελέρης, Ροπάς(Χρυσοστόμου 80′), Μουκίδης, Γκρέμπι, Αποστολόπουλος(Αρβανιτάκης 90′), Αργυρίου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Ρόναλντ Γκόμεζ): Νίκας, Πριόνας, Τασιούλης(Γκουέσαν 79′), Ρέτζος, Πανουργιάς, Πατίλας(Κιρκιλιανίδης 43′), Περδόμο, Τσούμπας, Σπαρτιάτης(Ράμμος 70′), Σάλλα, Παπαχρονόπουλος
Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
ΠΟ Ατσαλένιος 1-1 Ελλοπιακός
ΑΟ Χαϊδαρίου 1-0 Απόλλων Σμύρνης
Φωστήρας 1-1 Εθνικός Πειραιώς
Περαμαϊκός 1-0 Αγία Παρασκευή
Προοδευτική 1-2 ΑΟ Υπάτου
Άγιος Νικόλαος – Ατρόμητος Πειραιώς(Αναβλήθηκε)
Πανιώνιος – Ερμής Ζωνιανών(Αναβλήθηκε)
Επισκοπή Ρεθύμνου – Ηλυσιακός(Αναβλήθηκε)
Αλμυρός Γαζίου – Άρης Πετρούπολης(Αναβλήθηκε)
Η βαθμολογία:
1. Πανιώνιος 28*
2. Εθνικός Πειραιώς 28
3. Αλμυρός Γαζίου 21*
4. Άρης Πετρούπολης 21*
5. ΠΟ Ατσαλένιος 20
6. Ηλυσιακός 19*
7. ΑΟ Υπάτου 19
8. Επισκοπή Ρεθύμνου 15*
9. Άγιος Νικόλαος 15*
10.ΑΟ Χαϊδαρίου 15
11. Περαμαϊκός 14
12. Προοδευτική 12
13. Αγία Παρασκευή 12
14. Φωστήρας 11
15. Ελλοπιακός 11
16. Ερμής Ζωνιανών 10*
17. Απόλλων Σμύρνης 8
18. Ατρόμητος Πειραιώς 2*
*Ματς λιγότερο
Άνοδος
Μπαράζ Υποβιβασμού
Υποβιβασμός

Σχολιάστε