Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε πως οι Γιάννης Ιωαννίδης και Μιχάλης Μπότσης αγωνίζονται στον Απόλλωνα ως δανεικοί με την χρήση διπλού δελτίου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανερυθραϊκός:
«Ο Πανερυθραϊκός ανακοινώνει, ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-2024, οι αθλητές του, Γιάννης Ιωαννίδης και Μιχάλης Μπότσης, θα αγωνίζονται, τόσο με τα χρώματα της ομάδας μας όσο και με αυτά του Απόλλωνα Σμύρνης με την χρήση του διπλού δελτίου, σε μια κίνηση που αποτελεί επένδυση για το μέλλον τους, αποκτώντας σημαντικές παραστάσεις την νέα σεζόν.»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως γκαρντ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Γλυκών Νερών και ΑΣ Κολλέγιο Ντερή.

Ο Μιχάλης Μπότσης είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Κάδμο Θηβών.

Σχολιάστε