Νέα ανταλλαγή ανακοινώσεων από ΓΣ και ΠΑΕ για την Ριζούπολη

Σε ένα μπάχαλο εξελίσσεται η υπόθεση επιστροφής του Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Ο ΓΣ Απόλλων έβγαλε ανακοίνωση που καλοσωρίζει την ποδοσφαιρική ομάδα και λοιπούς συνεργάτες στο γήπεδο, όμως η ΠΑΕ απάντησε στον ΓΣ λέγοντας πως η ανακοίνωση έγινε για να γυρίσει μεν στο γήπεδο ο σύλλογος και εν συνεχεία ο Ερασιτέχνης να το νοικιάσει πάλι και με τους δικούς του οικονομικούς όρους να συνεχίσει να εισπράττει σε βάρος της ΠΑΕ, ενώ όπως επισήμανε επιπρόσθετα, αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι συνέβη ώστε να παραπληροφορηθούν οι φίλοι της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Απόλλων:

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων:
«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι βγάζουμε συνεχώς ανακοινώσεις για το γήπεδο της Ριζούπολης, αλλά διαβάσαμε ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, με την οποία μας καλωσορίζει για την επιστροφή μας σε αυτό. Έτσι, αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε. 

Αμέσως μετά τον αγώνα της ομάδας μας με την Κηφισιά, πριν  από μια εβδομάδα, κάναμε την ύστατη προσπάθειά μας, καταθέτοντας οικονομική πρόταση προς τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, την οποία θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε. 

Την πρόταση αυτή, ο Ερασιτέχνης απέρριψε. Στη συνέχεια, για επικοινωνιακούς λόγους έβγαλε μια ανακοίνωση καλωσορίσματος, αφού στο μεταξύ, είχε ήδη οριστεί το παιχνίδι της ομάδας μας για την  επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι παράγοντες του ερασιτέχνη μας καλωσόρισαν με οικονομικούς όρους που αυτοί θέλουν και ουδέποτε αποδεχθήκαμε. Το καλωσόρισμά τους αφορά μια «συμφωνία», με βάση την οποία η ομάδα μας θα πληρώνει χρήματα για να αγωνιστεί ως επισκέπτης στο γήπεδο την ώρα του αγώνα και για μια προπόνηση την εβδομάδα. Χωρίς να επιτρέπεται στους ποδοσφαιριστές να κάνουν περισσότερες προπονήσεις, να παίξουν φιλικά παιχνίδια αν υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος ή να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο. Χωρίς να επιτρέπεται στους υπαλλήλους να χρησιμοποιήσουν το γραφείο που είναι η έδρα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Χωρίς να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ιδιόκτητα πλυντήρια μας για το πλύσιμο των ρούχων των αθλητών μας. 

Με λίγα λόγια, μας καλωσορίζουν απλά και μόνο για να εισπράξουν χρήματα και στη συνέχεια να ενοικιάζουν το γήπεδό μας. Το γήπεδο, στο οποίο εμείς πληρώσαμε για την κατασκευή του αγωνιστικού χώρου και εμείς συντηρούμε τα τελευταία εννέα χρόνια, αλλά οι κύριοι του Ερασιτέχνη Απόλλωνα ενοικιάζουν σε ανταγωνίστριες προς εμάς ομάδες, στην ΕΠΟ και σε όποιον πληρώνει για να το χρησιμοποιεί. 

Φαίνεται ότι ο Eρασιτέχνης Απόλλωνας έχει εξελιχθεί σε ένα επενδυτικό fund στον τομέα των ακινήτων που προσδοκά σε μελλοντική συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να προχωρήσει σε βελτιωτικά έργα στο γήπεδο και ασφαλώς σε μια πιο προσοδοφόρα χρήση του.

Όλα αυτά συμβαίνουν διότι τα αθλητικά δικαστήρια δεν παρεμβαίνουν, ως όφειλαν, σε τόσο σοβαρά θέματα. 

Τέλος, το επικοινωνιακό «παιχνίδι» που επιχείρησε ο ερασιτέχνης με την ανακοίνωσή του, έγινε  για να παραπληροφορήσει και να παραπλανήσει τους ελάχιστους φίλους που ενδιαφέρονται για το  πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας όλη τη χρονιά.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s