Καλή εμφάνιση παρά την ήττα για την Κ17 του Απόλλωνα.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Απόλλων Σμύρνης για την 12η αγωνιστική της Β’ φάσης της του πρωταθλήματος Κ17 της SuperLeague.
Ο Απόλλωνας έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και δεν άφησε τον Ολυμπιακό να απειλήσει αρκετά. Μάλιστα η ομάδα του Παναγιώτη Λουμάκη είχε τρεις τελικές προσπάθειες, χωρίς να βρει όμως δίχτυα.
Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό ο Λίγδας στο 62ο λεπτό, μετά από όμορφη ασίστ του Σούφκα, ενώ λίγο αργότερα στο 69ο λεπτό μετά από σέντρα του Αλαφάκη ο Λιατσικούρας έκανε υπέροχη κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Μετά τα δυο γκολ του Ολυμπιακού, ο Απόλλωνας ισορρόπησε το ματς και έψαξε να βρει ένα τέρμα, που τελικά δεν ήρθε.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Γεωργακόπουλος, Κουτσόπουλος(Σουλανιάκου 75′), Αλαφάκης(Παυλάκης 75′), Πλιώνης, Παναγάκος, Φίλης, Τουφάκης(Όσαφι 80′), Λιατσικούρας, Σούφκα, Δαρβίρας(Πνευμονίδης 46′), Λίγδας(Κτενάς 75′)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Παναγιώτης Λουμάκης): Τσεκουράς, Χουντής(Μάρκου 75′), Καραδήμος(Κολάγκι 80′), Πλούμπι(Δημογιάννης 75′), Γρηγοριάδης, Λουμάκης, Πιτσιρίκος, Καβαλάρης(Νικολακόπουλος 80′), Τσουλχάι, Λιοπύρης(Σκιαδάς 65′), Λινάρδος
Παναθηναϊκός 3-0 Πανιώνιος
ΑΕΚ 1-2 Ιωνικός
Ολυμπιακός 2-0 Απόλλων Σμύρνης
Ατρόμητος 1-2 Αστέρας Τρίπολης
ΟΦΗ – Λεβαδειακός (05/03, 11:30)Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 34
2. Παναθηναϊκός 28
3. Ατρόμητος 24
4. ΑΕΚ 22
5. Αστέρας Τρίπολης 19
6. Ιωνικός 14
7. Λεβαδειακός 12*
8. Πανιώνιος 9
9. ΟΦΗ 4**
10. Απόλλων Σμύρνης 0*
*Ματς λιγότερα
**Δύο ματς λιγότερα
Πρόκριση στο Final-4