Φιλική νίκη για τον Απόλλωνα.
Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 2-3 την Ηλιούπολη σε φιλική αναμέτρηση.
Ο Απόλλωνας ξεκίνησε το παιχνίδι δυναμικά, καταφέρνοντας να σκοράρει δύο φορές με τον Ερέρα στο 8ο και στο 10ο λεπτό, με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να εκμεταλεύεται κενό στο δεξί άκρο της άμυνας και στις δύο περιπτώσεις. Στο 10ο λεπτό μάλιστα έκανε εξαιρετικό τελείωμα σκάβοντας τον Περιστερίδη. Η Ηλιούπολη κατάφερε να μειώσει με τον Τριανταφυλλάκο στο 17ο λεπτό με όμορφο μονοκόματο σουτ, μετά από κλέψιμο, μετά από λάθος του Τσελεπίδη, και σέντρα του Βάρκα. Επτά λεπτά αργότερα, ο σκορερ της Ηλιούπολης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με κεφαλιά μετά από κόρνερ, ενώ στο 28ο λεπτό ο Ανδρέου έδιωξε τη μπάλα επάνω στη γραμμή του τέρματος μετά από σουτ του Ερέρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο o Aπόλλωνας είχε την πρωτοβουλία στο ξεκίνημα. Στο 50ο λεπτό ο Ντομίνγκες αστόχησε από πολύ κοντά με το κεφάλι μετά από σέντρα του Κουάδρα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσελεπίδης σκόραρε μετά από ωραία σέντρα του Μουστακόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 58ο λεπτό ο Κοροβέσης αστόχησε με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, ενω ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Βασιλείου στον αιφνιδιασμό κατέληξε στα χέρια του Κότσαρη. Στο 74ο λεπτό ο Αντό ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με τον Τριανταφυλλάκο να ευστοχεί στην εκτέλεση πέναλτι και να μειώνει σε 2-3, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης(Σόρτσαν 62′), Λούι(Μαζέτι 68′), Tσελεπίδης(Tσαμούρης 68′), Κοροβέσης(Τάμπας 68′), Ντομίνγκες(Μουανζά 68′), Φατιόν(Αναστασόπουλος 68′), Μουστακόπουλος(Χατζημάρκος 82′), Κουάδρα(Θεοχάρης 68′), Μωραΐτης, Περέιρα(Παπαγεωργίου 68′), Ερέρα(Πατάπης 68′)