Φιλικό: Νίκη Βόλου 0-0 Απόλλων Σμύρνης

Φιλική ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό.

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Απόλλων Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήτανε καλύτερος, είχε την κατοχή της μπάλας και μια μεγάλη φάση με ένα δοκάρι μετά από ψιλοκρεμαστό σουτ του Κοροβέση στο 33ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου ισορρόπησε το ματς ενώ η γηπεδούχος ομάδα είχε με την σειρά της είχε το δικό της δοκάρι με τον Σιαφά στο 56ο λεπτό.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Δημητρίου, Γρομητσάρης Δεληζήσης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης(Γαβριηλίδης 80′), Τσουκαλάς, Μιλούνοβιτς(Τοπαλίδης 66′), Μορέιρα(Ανδρέου 86′), Σιαφά(Τζιώρας 80′)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Γιάννης Τάτσης): Σορτσάν(Κότσαρης 46′), Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης, Λούι, Παπαγεωργίου(Τσαμούρης 57′), Κοροβέσης, Χαλίμι(Εσπάνια 80′), Κρητικός(Θεοχάρης 72′), Σίγκνιεβιτς(Τάμπας 85′)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s