ΠΑΕ Απόλλων: «Σφράγισε την Ριζούπολη ο Ερασιτέχνης, άλλαξε τις κλειδαριές»

Συνεχίζεται ένοντα η διαμάχη ΠΑΕ και ΓΣ για το γήπεδο της Ριζούπολης. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων αλλά και την ενημέρωση του ΓΣ Απόλλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων:
«Σήμερα (14/9/2022) το πρωί ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης, σφράγισε το γήπεδο με δικαστικό επιμελητή και άλλαξε τις κλειδαριές του γηπέδου της Ριζούπολης, στερώντας από την ΠΑΕ Απόλλων τους αναγκαίους και προβλεπόμενους από τον Αθλητικό Νόμο χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις και τους αγώνες της, φιλικούς και επίσημους.

Είναι ακόμα μία ενέργεια για να αναγκάσουν την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης να ενδώσει στις οικονομικές απαιτήσεις τους και να εκδιώξουν τους σημερινούς μετόχους της ομάδας, ώστε στη συνέχεια να δώσουν τις μετοχές της ΠΑΕ σε φιλικά προσκείμενο σε αυτούς παράγοντα – χρηματοδότη τμήματος του Ερασιτέχνη.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ξεκινά άμεσα τις επιβεβλημένες πλέον νομικές ενέργειες και συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ., στο οποίο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την ασφυξία που προσπαθούν να οδηγήσουν την ομάδα, ο κ. Καταβέλος, ο κ. Παπαγεωργίου και λοιποί συνεργάτες τους…

Ενδεικτικό των ενεργειών – προθέσεων τους είναι ότι αύριο (15 Σεπτεμβρίου) τελευταία ημερομηνία μεταγραφών, οι κύριοι αυτοί επιχειρούν να πετάξουν την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης από τα γραφεία της στο γήπεδο, προκειμένου να μην μπορεί να ολοκληρώσει τις κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της. Κάτι το οποίο θα αποτύχουν να πραγματοποιήσουν…»

Η ανακοίνωση-ενημέρωση του ΓΣ Απόλλων:
«Το Δ.Σ. του « Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ότι σήμερα 14/9/2022 ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, λόγω του ότι η ΠΑΕ αρνείτο να αποδώσει τους χώρους του γηπέδου μας, που περιγράφονται στην 909 /2022 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών,  αναγκάστηκε να προβεί στην εκτέλεσή της.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s