Ανακοινώθηκε η αποστολή του Απόλλωνα για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.
Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της 1ης αγωνιστικής ημέρας των Πλέι-άουτ του πρωταθλήματος της SuperLeague Interwetten με αντίπαλο τον Ατρόμητο(Σάββατο, 19/03/2022, 17:15).
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Σορκάν, Ντεντάκη, Λισγάρα, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Ρόγκνε, Βιτλή, Κραγιόπουλο, Κάστρο, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνες, Σαχλί, Παμλίδη, Σίγκνιεβιτς, Ντάουντα, Ιωαννίδη.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Φατιόν και Τσιλούλης, οι τραυματίες Φερνάντες και Γιαννιώτας και οι Βέρχουλστ, Ράιλι, Δούμας, Γιακιμόφσκι, Παπαγεωργίου, Μουστάκας, Εμπακογκού και Γιαννάκη.