Σφυρίζει παράνομα ο Κουτσιαύτης!

Μεγάλο σκάνδαλο στο Ελληνικό ποδοσφαίρο καθώς αποκαλύφθηκε πως ο Αριστομένης Κουτσιαύτης είναι διαγραμμένος από την ΕΠΣ Άρτας αλλά συνεχίζει να σφυρίζει κανονικά!

Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ από το a-sports.gr, ο διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης δεν διαθέτει πλέον σύνδεσμο, όμως ο Μαρκ Κλάτεμπεργκ συνεχίζει να τον ορίζει ώστε να διευθύνει παιχνίδια της SuperLeague με τελευταίο την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και Απόλλων Σμύρνης. Ο σύνδεσμος Άρτας όπως αναφέρει το άρθρο εν συνεχεία, έχει κοινοποιήσει την απόφασή της μετά την διαγραφή σε όλους, όμως συνεχίζει αποτελώντας σκάνδαλο κάτι τέτοιο να σφυρίζει αγώνες. Μένει να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι εν συνεχεία.

Αναλυτικά η απόφαση διαγραφής του Αριστομένη Κουτσιαύτη από την ΕΠΣ Άρτας:
«ΠΡΟΣ: ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ  ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ 

 

                             ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:  1.  Πρόεδρο Ε.Π.Ο.

                                                           2.  Ε.Ε./ Ε.Π.Ο.

                                                           3.  Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο.

                                                           4.  Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. Άρτας.

  Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Διαιτητής της δύναμής μας ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ:

1)         Τις τρεις (3) τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, δεν αγωνίσθηκε σε ΚΑΝΕΝΑ αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Άρτας, αρνούμενος συστηματικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του αγωνιστικά, όπως είχε υποχρέωση σύμφωνα με το άρθρο 67 παράγραφος 9 του ισχύοντος Κανονισμού Διαιτησίας.

2)         Αγνοεί επιδεικτικά τις οικονομικές του  υποχρεώσεις του προς την Ε.Π.Σ. Άρτας και όσες φορές το έκανε, έγινε ύστερα από την κλήση σε Απολογία από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Άρτας.

3)         Απέχει συστηματικά από τις Δευτεριάτικες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Άρτας όπως είχε υποχρέωση σύμφωνα με το άρθρο 8 παράγραφος 2 του ισχύοντος Κανονισμού Διαιτησίας.

4)         Ουδεμία συνεργασία έχει με την Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Άρτας, επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία (συγκεκριμένα δεν παραβρέθηκε ούτε μία φορά στα μαθήματα της Νέας Σχολής Διαιτησίας που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Άρτας και δίδαξε ο Εκπαιδευτής της Ένωσής μας Δημήτριος Κωνσταντίνου).

Επίσης η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας λαμβάνοντας υπόψη ότι, η μέχρι σήμερα όλη του διάθεση και σχέση με την θεσμικότητα της Ε.Π.Σ. Άρτας, στερείται της συνεργασίας και της θέλησής του να ανταποκριθεί με τις βασικές υποχρεώσεις του που αναφέρονται παραπάνω.

Αν και έχει προσκληθεί, κληθεί, είτε προφορικώς, είτε τηλεφωνικώς, είτε γραπτώς, να δώσει εξηγήσεις.

Πέραν αυτών, εγένετο από την πλευρά μας και προσπάθειες να δοθεί λύση σε όλα τα ζητήματα που έχει δημιουργήσει (οικονομικά, αγωνιστικά, προσφοράς), σε ένα πλαίσιο ανθρώπινο και κατανόησης, παρ’  όλα αυτά και αυτές τις προσπάθειές μας, τις αγνόησε επιδεικτικά.

Για τους λόγους που αναφέρουμε παραπάνω, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας με την αριθμ. 83/17-01-2022 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, Αποφάσισε:

ΟΜΟΦΩΝΑ

την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του Διαιτητή ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ  από το Μητρώο Διαιτητών της Ε.Π.Σ. Άρτας, ο οποίος είναι ανεπιθύμητος για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s