Ανακοινώθηκε η αποστολή του Απόλλωνα για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.
Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της 12ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της SuperLeague Interwetten με αντίπαλο τον Ατρόμητο(Σάββατο, 4/12/2021, 17:15).
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Μπρούνο Άλβες, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνες, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Παμλίδη, Φαν Λα Πάρα, Σαχλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ράιλι, Ντομίνγκες και Τσιλούλης, και οι Κυρίτσης, Μουστάκας και Γιαννάκη για λόγους τακτικής.