Ενημέρωση σχετικά με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ιωνικό εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι για τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας»,  (Δευτέρα 27/9 – 19:30), θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες. Το ίδιο ισχύει και για τους φωτογράφους.

Από κάθε Μέσο Ενημέρωσης θα γίνεται δεκτό ένα αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση.

Διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται ΜΟΝΟ στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού πλην της COSMOTE TV που έχει τα δικαιώματα της μετάδοσης.

Με βάση το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League, δικαίωμα διαπίστευσης δημοσιογράφου ή φωτογράφου θα έχουν:
– Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωσή του.
– Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, το οποίο είναι σε ισχύ.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου ΜΟΝΟ στο press.fcapollon@outlook.com έως την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, στις 12:00.

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό. 

Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση

Η είσοδος στο γήπεδο για δημοσιογράφους και φωτογράφους θα γίνει αποκλειστικά από την είσοδο της Θύρας 9. Από εκεί οι φωτορεπόρτερ θα μεταβούν στον αγωνιστικό χώρο και οι δημοσιογράφοι σε θέσεις με τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη για την παρουσία όλων είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας.»