Ο Εθνικός Πειραιώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δήμου Δερμιτζάκη!

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιώς:
«Ο Εθνικός Πειραιώς και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση του αθλητή, Δήμου Δερμιτζάκη.

Ο Δήμος Δερμιτζάκης αγωνίζεται ως περιφερειακός και θα φορέσει το βαρύ σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπό τις οδηγίες του Φάνη Κουντουδιού.

Ο έμπειρος αθλητής έχει γεννηθεί στις 25/09/1991 και ξεκίνησε την καριέρα του, στη γενέτειρα πόλη του, τα Χανιά, με τον Ναυτικό Όμιλο, ενώ στα 17 του πήρε μεταγραφή για τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια έπαιξε για έξι ολόκληρα χρόνια στον Παναθηναϊκό πριν πάρει μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης, εκεί όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια αποτελώντας κομβικό κομμάτι της ομάδας. Αποτελεί μια φερέγγυα λύση για την περιφέρεια του Εθνικού Πειραιώς, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια.

Με τις μικρές εθνικές ομάδες είχε μακρά πορεία με πολλές επιτυχίες και μέσα σε αυτές ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και την 4η θέση σε τέσσερα Πανευρωπαϊκά, ενώ είχε κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών στην Ολυμπιάδα του 2012 στο Λονδίνο.»