Ενημέρωση για το Απόλλων – Λαμία

Ανακοίνωση σχετικά με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και Λαμία εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts της Super League Interwetten, Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (15/5/2021, 19:30) θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Με βάση το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων θα εκδοθούν συνολικά μέχρι 30 (τριάντα) διαπιστεύσεις δημοσιογράφων και μέχρι 15 (δεκαπέντε) φωτογράφων.

Από κάθε Μέσο Ενημέρωσης θα γίνεται δεκτό ένα αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση (η παραλαβή των διαπιστεύσεων στην είσοδο της Θύρας 9 θα γίνεται με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας).

Το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους.

Διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ με δεδομένο τη μη λειτουργία της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνης δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην φυσικά της NOVA που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου ΜΟΝΟ στο press.fcapollon@outlook.com έως την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, στις 15.00.

Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση, μετά τη συμπλήρωση της λίστας των 30 δημοσιογράφων και 15 φωτογράφων.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα και να φέρουν μαζί τους συμπληρωμένο το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League».

Το εν λόγω έγγραφο μπορείτε να το τυπώσετε ΕΔΩ.

Η είσοδος στο γήπεδο για δημοσιογράφους και φωτογράφους θα γίνει αποκλειστικά από την είσοδο της Θύρας 9. Από εκεί φωτορεπόρτερ θα μεταβούν στον αγωνιστικό χώρο και οι δημοσιογράφοι σε συγκεκριμένες θέσεις στη Θύρα 9 με τις προβλεπόμενες αποστάσεις.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s