Την πεποίθηση πως ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω εξέφρασε ο Μάριος Χατζηκυριακάκης.

Ο αθλητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε στο Aquafeed24 και τόνισε:

«Δεν θα παραλείψω να αναφερθώ στο ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μπει σε μια κανονικότητα σε ότι αναφορά τις προπονήσεις και κυρίως τους αγώνες, γιατί τα παιχνίδια είναι που μας λείπουν. Σίγουρα προέχει η υγεία όλων και ελπίζω μέχρι το τέλος Μαΐου να είμαστε όλοι ασφαλείς και να απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το πρωτάθλημα, το οποίο είναι τελείως διαφορετικό σε σύγκριση με πέρυσι. Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη γνωρίζαμε εκ των προτέρων τι θα αντιμετωπίσουμε. Το είδαμε στην πράξη, βίαια μαρκαρίσματα και ένα σκληρό παιχνίδι γιατί και ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τους βαθμούς για να έχει ελπίδες για τα πλέι οφ. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει ποιότητα, ήταν προετοιμασμένη για όλα και πιστεύω ότι το ευχαριστηθήκαμε στο έπακρο. Αν δεν κάνω λάθος σκοράραμε 8 γκολ στην αντεπίθεση που σημαίνει ότι βγάλαμε ότι δουλεύουμε στην προπόνηση, παρουσιάζοντας ένα σύνολο διαφορετικό σε σύγκριση με την αναμέτρηση με τον Εθνικό, καθώς ήμασταν καλύτεροι. Η έλλειψη του Νίκολα Μοσκώφ ήταν πράγματι μεγάλη, αλλά θεωρώ ότι δεν φάνηκε η απουσία του και το πιο σημαντικό είναι ότι φύγαμε με τους τρεις βαθμούς».

Για την πορεία του Απόλλωνα: «Βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, δεν ασχολούμαστε με βαθμολογίες και στατιστικά. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, μην ξεχνάτε ότι είμαστε μια νέα ομάδα και είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα. Τις προάλλες κερδίσαμε τον Υδραϊκό και έπειτα δυσκολευτήκαμε στην έδρα μας από τον Εθνικό. Η ομάδα έχει τις βάσεις να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι φέτος».

Για την αναμέτρηση με τον ΑΝΟΓ που έρχεται: «Η Γλυφάδα είναι και αυτή μια νεανική ομάδα, που αν δεν προσέξεις μπορεί να σε πληγώσει. Αν παίξουμε έτσι όπως παίζουμε και έτσι όπως είμαστε στην προπόνηση, δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Αρκεί να παρουσιάσουμε το σοβαρό πρόσωπο που έχουμε βγάλει σε κάποια παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι σε αρκετά παιχνίδια ο Απόλλωνας έχει τιμωρημένο παίκτη: «Δεν θέλω να σχολιάζω τη διαιτησία, αλλά θέλω να επισημάνω ότι σε κάθε παιχνίδι δεν παίζουμε πλήρεις, λόγω του ότι ένας παίκτης μας είναι τιμωρημένος κάθε φορά. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είχε τιμωρηθεί ο Σολανάκης και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί ο Μοσκόφ. Σε αυτή την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Γωνιωτάκης δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο και αντί να αποβληθεί ο αντίπαλος, αποβλήθηκε ο ίδιος. Ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε πλήρεις, χωρίς νέες τιμωρίες, γιατί δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα του Απόλλωνα αυτή η αντιμετώπιση που δέχεται».