Μονεμβασιώτης: «Στη Β’ και στη Γ’ εθνική οι ομάδες είναι ιερόδουλες των μεγάλων»

Συνέντευξη στον Metropolis 95,5 έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

«Εμείς βγάλαμε μια ανακοίνωση στην οποία δώσαμε συγχαρητήρια σε Μητσοτάκη, Αλαφούζο και Μπουτσικάρη καθώς είναι πρώτοι μετά από χρόνια που προσπάθησαν για να μπουν λεφτά στο ποδόσφαιρο.

Ο Αλαφούζος έπιασε τις πρωτοβουλίες που έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι, μάλιστα, ο πρώτος που έβαλε το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ στο ποδόσφαιρο. Με δικές τους ενέργειες, πείστηκε ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί πίστεψαν ότι πρέπει να δοθούν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Είναι, λοιπόν, μια ευκαιρία να φτιαχτεί το ποδόσφαιρο.

Η Πολιτεία όλα αυτά τα χρόνια δεν φρόντισε να οργανώσει με νομοθεσία το ποδόσφαιρο. Οι μεγάλοι παίρνουν τα χρήματα, έχουν φτωχοποιήσει το ποδόσφαιρο. Στη Β και στη Γ εθνική οι ομάδες είναι ιερόδουλες των μεγάλων. Δεν μπορούν να αντιδράσουν και να συμμετέχουν οι ομάδες. Δεν φταίνε μόνο οι μεγάλοι αλλά και ο μηχανισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φταίμε όλοι μας. Άρα για το 1.400.000 που ήρθε, χαιρετίζουμε όσους προσπάθησαν αλλά θα είμαστε πιο ικανοποιημένοι αν οι μεγάλοι κάτσουν στο τραπέζι ώστε να έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο ακόμη και με τα 25 εκατομμύρια δεν είναι βιώσιμο.

Ομάδες ιστορικές όπως οι Σέρρες, Καλαμαριά γιατί υποφέρουν; Το πρόβλημα του ποδοσφαίρου είναι η φτωχοποίηση»

Αυτά ήταν αναλυτικά τα λόγια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων σε πρόσφατη συνέντεξη που παραχώρησε και που όπως είναι φανερό αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, τόσο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», όσο επιπρόσθετα και για γενικότερα το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s