Σίγουρος πως θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους εμφανίστηκε ο Βασίλης Βιτλής σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook.

Ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης που υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής αριστερού ποδός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πέρασε την πόρτα του χειρουργείο και υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση.

Το πρωί της Τετάρτης (10/02) προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βρέθηκαν κοντά του από την πρώτη στιγμή.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Βιτλής έγραψε: «Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σε σταματήσει όταν θέλει κάτι πραγματικά και είμαι σίγουρος πως θα γυρίσω ακόμη πιο δυνατός να κάνω αυτό που αγαπώ, να παίζω ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ που από την πρώτη στιγμή όλα τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου ώστε να μη μου λείψει το παραμικρό. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία και μετράω αντίστροφα για να πατήσω ξανά το χόρτο. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την τεράστια στήριξε που εισέπραξα αυτές τις μέρες, μουέδωσε και μου δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια».