Ο Σωτήρης Τσιλούλης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NovaSports ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Λαμία.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης, αναφέρθηκε στην καλή πορεία της ομάδας, δήλωσε πως δεν θέτουν κάποιο ταβάνι όσο αφορά την επίτευξη στόχων, αλλά προσπαθούν άπαντες στο σύλλογο μέρα με την μέρα να επιδέχονται βελτίωσης, έτσι ώστε η ομάδα να πηγαίνει ολοένα και καλύτερα. Αναφορά έγινε και στον Γιώργο Παράσχο, τον οποίο ο 25χρονος ποδοσφαιριτής θεωρεί προπονητή με τεράστια εμπειρία, ενώ υπογραμμίζει και την πολύτιμη βοήθεια που έχει προσφέρει μέχρι τώρα στο σωματείο ο καταξιωμένος τεχνικός. Τέλος, είπε πως ευελπιστεί σε κάποια στιγμή να φορέσει την φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και ευελπιστεί σε κάποια πιθανή μελλοντική κλήση του στην Εθνική Ελλάδος.
«Έρχονταν παίκτες στην ομάδα ακόμα κι όταν εμείς ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα! Όμως όλο αυτό εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή χρονιά και αυτό που όλοι θέλουμε, ασφαλώς, τώρα είναι να συνεχίσουμε έτσι!
Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στην  προπόνηση κι αυτό που γίνεται εκεί φαίνεται πλέον τώρα στον αγωνιστικό χώρο.
Μας βοήθησε ασφαλώς, ο Γιώργος Παράσχος. Ένας προπονητής με τεράστια εμπειρία ο οποίος μας βοήθησε να έχουμε ένα καλό κλίμα στα αποδυτήρια και γενικά μέσα στην ομάδα! Βγάζει ο καθένας μας θετικά πράγματα και αυτό που συμβαίνει φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι οι παίκτες του ρόστερ παίρνουν χρόνο συμμετοχής και βέβαια ο καθένας όταν καλείται να παίξει δίνει το 100% έτσι ώστε να προσφέρει το καλύτερο στην ομάδα.
Αυτή η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια και τώρα είναι χαρά μας να κοιτάζουμε κάθε μέρα ψηλά!
Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και δεν νομίζω πως υστερούμε κάπου. Δεν βάζουμε… ταβάνι στις προσδοκίες μας γιατί αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι!
Προσωπικά χαίρομαι που τα πάμε καλά και πηγαίνω κι εγώ καλά τη φετινή σεζόν. Η εθνική ομάδα και μια πιθανή κλήση μου αποτελεί για εμένα ένα όνειρο ζωής. Ελπίζω σύντομα να γίνει κι αυτό και να απολαύσω τις στιγμές με την γαλανόλευκη και το εθνόσημο στο στήθος..
»