Ο Απόλλων Σμύρνης παράτησε το παιχνίδι με την ΑΕΚ όταν ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την 11άδα. Ο πολύπειρος προπονητής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα «δεύτερα» απέναντι στην «Ενωση» με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0 σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να χτυπήσει και να κάνει τη ζημιά. Σαν να μην έφτανε αυτό μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως το έργο της ομάδας του στη ρεβάνς είναι δύσκολο και πως θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται συχνά, ρίχνοντας βάρος στο σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αρη.

Ο Παράσχος απέναντι στην ΑΕΚ μετέφερε το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας πως στόχος είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και η αποφυγή του υποβιβασμού όσο πιο νωρίς γίνεται. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές ξέρουν πως η ομάδα μπορεί να χτυπήσει την 8άδα και τα επόμενα χρόνια να παγιωθεί στις υψηλότερες θέσεις. Εξάλλου η διοίκηση Μονεμβασιώτη και την τρέλα έχει και τα λεφτά για να κάνει και πάλι τον Απόλλωνα Σμύρνης την ομαδάρα του 1995. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι απαιτητικό και μην ξεχνάμε πως ο Απόλλων δεν έχει κάνει κανονική προετοιμασία. Η παρουσία του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι ένας άθλος, ενώ μέσα σε όλα συγκαταλέγονται ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ Ιωαννίδη, οι κάρτες του δεύτερου σκόρερ Φατιόν ενώ οι επόμενοι δύο αγώνες με Άρη εντός και Λαμία εκτός ίσως κρίνουν πολλά.

Κλείνοντας στα θετικά του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν η εμφάνιση του Κάλισιρ. Σίγουρα τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και οι ιθύνοντες την ομάδα γνωρίζουν πολύ καλύτερα τις δυνατότητες του κεντρικού αμυντικού.