Ο Νταβίνο Βέρχουλστ σε συνέντευξη στα ΜΜΕ της χώρας του δήλωσε υπερήφανος για την προσωπική του πορεία μέχρις στιγμής, αλλά αποκάλυψε πως ήταν και ένα από τα θετικά κρούσματα της ομάδας.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας του Απόλλωνα αποκάλυψε πως μέσα σε τρεις μέρες πήρε την απόφαση να δεχθεί την πρόταση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που του έγινε εντελώς ξαφνικά ενώ βρισκόταν στην ανεργία και μάλιστα όταν έλαβε το τηλεφώνημα, εκείνος ψάρευε. Αναφέρθηκε και στα θετικά συναισθήματα που ένοιωσε όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού τον επιβράβευσε για την εμφάνισή του στο ματς απέναντι στους «Πειραιώτες», ενώ τόνισε πως με την καραντίνα είναι δύσκολα τα πράγματα και για εκείνον, αφού σκόπευε να ταξιδέψει στο Βέλγιο για να δει τα παιδιά του, αλλά τελικώς δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο την παρούσα χρονική περίοδο για ευνόητους λόγους.

Για την εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό«Το παιχνίδι ήταν φανταστικό παρά την ήττα μας με 2-0 διότι κατάφερα να ξεχωρίσω με μια σειρά από καλές επεμβάσεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλούσε μόνο για τον τερματοφύλακα του αντιπάλου. Πριν από τρεις μήνες ήμουν ακόμα άνεργος και τώρα ο προπονητής ενός τέτοιου κορυφαίου συλλόγου μιλά με επαινετικά λόγια για εμένα. Αυτό είναι το σημάδι ότι ανακτώ τον ρυθμό μου».

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα την Κυριακή του Σεπτέμβρη ενώ ψάρευα και με ενημέρωσαν ότι ενδιαφέρεται για μένα ο Απόλλωνας. Δεν είχα ακούσει ποτέ για αυτό το κλαμπ. Πήρα την απόφαση μου μέσα σε τρεις ημέρες. Τρίτη είχα κάνει το τεστ κορονοϊού και μία ημέρα αργότερα ήμουν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο για την επιλογή μου να παίξω εδώ».

Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό: «Δέκα ημέρες μετά από την άφιξή μου βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Είχα συμπτώματα ακραίας κόπωσης. Η καραντίνα ήταν δύσκολη. Έπρεπε να μείνω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου για τρεις εβδομάδες».

Για τις δυσκολίες κατά την περίοδο της καραντίνας: «Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ταξίδευα στο Βέλγιο, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό τώρα. Μου λείπουν τα παιδιά μου. Ψυχικά είναι μια απογοήτευση που δεν κατάφερα να τους δω για τρεις μήνες. Και θα είναι μέχρι τα Χριστούγεννα που θα μπορέσω να είμαι ξανά μαζί τους. Φυσικά δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα. Όταν το παιδί σου λέει στο τηλέφωνο “μπαμπά, θέλω να σε αγκαλιάσω” αυτό σε πονάει».