Οικονομόπουλος: «Για βιοποριστικούς λόγους έφυγα από τον Απόλλωνα!»

Ο Έκτορας Οικονομόπουλος μίλησε στο Ελαφρά Ταξιαρχία για τα συναισθήματα του για τον Απόλλωνα και τις απόψεις του στο τωρινό τμήμα του Απόλλωνα!

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Στον Απόλλωνα έπαιξες ένα χρόνο, τι κρατάς από αυτή την περίοδο;

Έκτορας Οικονομόπουλος: Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα καριέρας μου σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο πάππους μου ήταν Μικρασιάτης από τη Σμύρνη, και φίλαθλος του Απόλλωνα, μετά το 1922 που γίναμε πρόσφυγες αυτός πήγε στην Κύπρο σε σχέση με τους περισσότερους που ήρθαν Ελλάδα. Στην Κύπρο ίδρυσε μαζί με άλλους τον Απόλλωνα Λεμεσού για να βοηθήσει και την ΕΟΚΑ στην Κύπρο περνώντας μηνύματα μέσα από την ομάδα που πάντα υποστήριζε. Από αυτόν έγινα Απολλωνιστής και από τον πατερά μου Παναθηναϊκός. Όταν υποβιβάστηκε από την Β’ Εθνική στη Γ’ Εθνική. Έμαθα ότι το σωματείο δεν είχε πολλά λεφτά να διαθέσει και διένυε ένα κακό φεγγάρι μετά και τον υποβιβασμό. Αποφάσισα και είπα στον μάνατζερ μου να προσεγγίσει αυτός την διοίκηση της Ομάδας και να πάω με τα μισά λεφτά από τον μισθό μου. Η μεριά μου πήρε τηλέφωνο και προσέγγισε την μεριά του Απόλλωνα θέλοντας μα βοηθήσει την ομάδα! Εκείνη την σεζόν η τύχη και η έλλειψη βάθους στο ρόστερ στοίχισε καθώς η ομάδα δεν μπορούσε. Προσεγγίσει παίκτες με πιο καλά κασέ.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Με τον Απόλλωνα έζησες και έναν υποβιβασμό, τι πιστεύεις πήγε στραβά εκείνη την σεζόν;

Έκτορας Οικονομόπουλος: Από την αρχή βέβαια γνωρίζαμε ότι θα παλέψουμε και ότι είμαστε στα φαβορί για να υποβιβαστούμε αλλά είχαμε παρειά απόφαση όλα τα παιδιά να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Όπως και έγινε καθώς αν δεν γινόντουσαν κάποιες εκπλήξεις με τον συνδιεκδικητή μας να κερδίζει τον αδιάφορο πρωταθλητή του ομίλου μέσα στην έδρα του πρωταθλητή και κάποια άλλα «μπασκετικά» Αστεία θα τα είχαμε καταφέρει. 

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Τι πιστεύεις πως χρειάζεται ο Απόλλωνας για να επιστρέψει στις Εθνικές Κατηγορίες;

Έκτορας Οικονομόπουλος: Ο Απόλλωνας χρειάζεται λεφτά! Τα λεφτά έρχονται ή ανθρωποκεντρικά όπως στο ποδόσφαιρο , ή με πολλά παιδιά στην Ακαδημία μας και καλή δουλειά εκεί. Να βγάλει παίκτες από τα σπλάχνα της η ομάδα. Παιδιά της γειτονιάς. Να ξέρουν τι είναι ο Απόλλωνας!

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Τέλος, έχεις να πεις κάτι στον κόσμο του Απόλλωνα;

Έκτορας Οικονομόπουλος: Θα ήθελα ο κόσμος του Απόλλωνα να πάει κόντρα στο ρεύμα. Να μαζευτούμε όλοι Κυριακή με Κυριακή, στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο στο βόλεϊ. Όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες φυσικά. Και να ενημερώνουν την νέα γενιά, τα παιδιά τους τα εγγόνια τους για τη σημασία της Ομάδας μας. Από ήρθαμε, ποιοι είμαστε. Ο Απόλλωνας είναι ιδέα και πρέπει να τον κρατήσουμε ζωντανό όλοι μας. Τέλος επειδή δέχθηκα κάποιες ερωτήσεις από κάποιους δικούς μας γιατί έφυγα και δεν ακολούθησα την ομάδα στα τοπικά, θα ήθελα επειδή πρώτη φορά μιλάω δημόσια για τον Απόλλωνα να απαντήσω ότι οι λόγοι ήταν καθαρά βιοποριστικοί. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Επίσης πρώτη φορά στη ζωή μου έπαιξα Γ’ Εθνική και αυτό έγινε για τον Απόλλωνα και με τα μισά λεφτά. Επίσης ένα ευχαριστώ στον κύριο Μάνο Δημητρίου από τη διοίκηση και στον κύριο Γιάννη που τον χάσαμε γιατί με είχαν σαν παιδί τους.

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s