Μήνυμα σχετικά με την αναμέτρηση με την ΑΕΛ εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων:
«Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στη Super League Interwetten και την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα του για τη νέα σεζόν, την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας.

Μια επιστροφή που γίνεται υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε άπαντες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλους του αγώνες του πρωταθλήματος Super League Interwetten, έτσι ακριβώς και στην αναμέτρηση της ομάδας μας με την ΑΕΛ, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπει το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Το βασικότερο από αυτά είναι ότι οι αγώνες διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Αυτό ισχύει και για τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ. Κανένας φίλαθλος δεν πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο καθώς η είσοδος απαγορεύεται σε όλους.

Όλοι ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσουμε σύντομα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και θα ανταμώσουμε και πάλι στις εξέδρες του «Γεώργιος Καμάρας». Μόνο που έως τότε, κανένας φίλαθλος δεν θα βρεθεί στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα επιτραπεί σε κανέναν και δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως εξαίρεση. Συνεπώς θα είναι μάταιη η παρουσία οποιουδήποτε, στο γήπεδο της Ριζούπολης.»