Ο ΓΣ Απόλλων ανακοίνωσε την πρόσληψη της νέας γυμνάστριας του τμήματος βόλεϊ γυναικών!

Η ανακοίνωση του ΓΣ Απόλλων:
«Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του με την Προπονήτρια – Γυμνάστρια στα τμήματα ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ κ. ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΝΑ.

Η κ. Κώννα είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο Βόλεϊ. Είναι επαγγελματίας Γυμνάστρια με εμπειρία σε αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ. Με πλούσιο βιογραφικό, συμμετείχε στο παρελθόν σε συνέδρια για την Ελληνική Πετοσφαίριση με συνδημοσιεύσεις σε θέματα ανάπτυξης των Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών σχετικά με την προσέλκυση παιδιών στο άθλημα της Πετοσφαίρισης, στην διατροφή των αθλητών βόλεϊ και ασχολείται εκτός των άλλων και ως personal trainer.

Στον Σύλλογο μας αναλαμβάνει τις τύχες των τμημάτων ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, τα οποία από την νέα περίοδο θα λειτουργούν σε καθημερινή βάση, σε ολιγομελείς ομάδες, σύμφωνα με τις Υγειονομικές διατάξεις της εποχής.

Επιπλέον αναλαμβάνει ως Γυμνάστρια την προετοιμασία της ομάδας των ΓΥΝΑΙΚΩΝ και την διατήρηση της Φυσικής κατάστασης των Αθλητριών μας με παρουσία και στους αγώνες Πρωταθλήματος.

Γνωστοποιούμε επίσης, ότι οι εγγραφές στα τμήματα Ακαδημιών θα αρχίσουν στα τέλη Αυγούστου, ενώ η λειτουργία των Τμημάτων από την 1η Σεπτέμβρη. Οι κηδεμόνες των παιδιών θα ενημερωθούν με πρόσκληση σε συνάντηση με την προπονήτρια και τον κ. Μανώλη Κιάσσο υπεύθυνο των Αναπτυξιακών στο βόλεϊ του Συλλόγου.

Το Δ.Σ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει την ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΝΑ και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στο έργο της.»