Στον Απόλλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Παναγιωτίδης!

Την μεταγραφή του 19χρονου δεξιού μπακ, Μιχάλη Παναγιωτίδη, στον Απόλλωνα, ανακοίνωσε η διοίκηση του Μακεδονικού.

Ο Μιχάλης Παναγιωτίδης πριν ενταχθεί στον Μακεδονικό αγωνιζόταν στην Κ17 του Άρη. Στον Άρη ο Παναγιωτίδης βρισκόταν από 8 ετών. Ο νεαρός παίχτης την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την Κ19 του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού:
«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη και περήφανη θέση να ανακοινώσει τη μετεγγραφή του πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστή της, Μιχάλη Παναγιωτίδη, από τις Ελπίδες Μακεδονικού στην ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Ο γεννημένος το 2003 Μιχάλης αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και εντάχθηκε στην ομάδα του Δημήτρη Γκούντα το φετινό χειμώνα, αφήνοντας την Κ17 της ΠΑΕ Άρης.

Το ταλέντο του ξεπερνά, φυσικά, το επίπεδο της Β – ακόμα και της Α, στην οποία θα αγωνίζονται φέτος οι Ελπίδες – κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, και αυτό είναι κάτι που εύκολα διαπιστώνει κανείς από τις πρώτες ματιές στον νεαρό αμυντικό.

Έτσι, ο Μιχάλης Παναγιωτίδης γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε φέτος στις Ελπίδες Μακεδονικού, μετά τον Ανέστη Τεμερτζόγλου, που κερδίζει τη μετεγγραφή του σε ομάδα Κ19 επαγγελματικής ΠΑΕ. Μάλιστα, ο Απόλλων Σμύρνης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνίζεται φέτος στη Super League, έχοντας τερματίσει στη δεύτερη θέση της Super League 2, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι απίθανο Μιχάλης και Ανέστης να ξανασυναντηθούν στα γήπεδα, αυτήν τη φορά ως αντίπαλοι.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Μιχάλη υγεία, επιτυχίες και σπουδαία σταδιοδρομία στο άθλημα!»