Το ΔΣ της SuperLeague 2 εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίηθηκε ανάμεσα στους ιατρούς των ομάδων της κατηγορίας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η SuperLeague 2, σχετικά με τη σημερινή τηλεδιάσκεψη για την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων. Το παρόν έδωσε και ο ιατρός του Απόλλωνα Σμύρνης, κ. Νικόλαος Πισκοπάκης, ενώ μόνη απουσία ήταν αυτή του ιατρού του Πλατανιά. Ο χανιώτικος σύλλογος εμμένει στη θέση του να μη συνεχιστεί η σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΔΣ της SuperLeague 2:
«Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά και του μέλους της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α κ. Οδυσσέα Παξινού, πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/5/2020, η τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής της Super League 2, με επικεφαλής τον ιατρό της Ένωσης, κ. Αντώνη Λεμονή.

Συμμετείχαν οι ιατροί κ.κ. Αντώνης Τσαγκάλης (Απόλλων Λ.), Γεώργιος Σοφίδης (Απόλλων Π.), Νικόλαος Πισκοπάκης (Απόλλων Σμ.), Μιλτιάδης Τζήμος (Δόξα Δράμας), Ιωσήφ Χριστοφοράκης (Εργοτέλης), Χρήστος Χριστογιάννης (ΑΕ Καραϊσκάκης), Αλέξανδρος Κοσκινάς (ΑΟ Κασσιόπη), Κωνσταντίνος Κολοκυθάς (Λεβαδειακός), Βασίλης Συριόπουλος (Παναχαϊκή), Σταύρος Ριστάνης (ΠΑΣ Γιάννινα) και Ιωάννης Φραγκιουδάκης (Χανιά), οι οποίοι ενημερώθηκαν πλήρως για το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακολούθως ο κύριος Λεμονής θα αποστείλει τα έγγραφα που του ζητήθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η Super League 2 τις ομαδικές προπονήσεις.»