Πέρασε ένας ολόκληρος και επιτυχημένος χρόνος από την δημιουργία του Ελαφρά Ταξιαρχία!

25 Μαΐου
του 2019, μόλις η ομάδα είχε υποβιβαστεί με ένα πολύ άσχημο ρεκόρ από την SuperLeague 2… Όμως δύο Απολλωνιστές, ο Δημήτρης Φωτεινόπουλος και ο Μάνος Αντερριώτης αποφασίσανε να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο τους Απολλωνιστές που περνούσαν δύσκολες μέρες… Από την πτώση του Planet Apollon, όπου εργαζόταν και ο Δημήτρης Φωτεινόπουλος, δεν υπήρχε μέρος στο διαδίκτυο για να διαβάζει ένας Απολλωνιστής τα νέα της ομάδας του… Αυτό το κενό θέλησε να καλύψει το Ελαφρά Ταξιαρχία! Δύο φίλαθλοι του Απόλλωνα και λάτρεις της αθλητικής δημοσιογραφίας θέλησαν να φτιάξουν ένα Απολλωνιστικό σάιτ για να έχει ο Απολλωνιστής ξανά και διαδικτυακό σπίτι!

Σε αυτή την ομάδα ενσωματώθηκε λίγο καιρό αργότερο και ο εξαιρετικός δημοσιογράφος, Αποστόλης Μιχαηλίδης.

Ζητήθηκε από το κάθε μέλος της συντακτικής ομάδας να γραφτεί ένα κειμενάκι με τις σκέψεις του για τα «γενέθλια» του Ελαφρά Ταξιαρχία.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: «Σήμερα το Ελαφρά Ταξιαρχία έκλεισε ένα χρόνο ζωής… Όταν πρότεινα, σαν σήμερα, πέρυσι, στον καλό μου φίλο και Απολλωνιστή, Μάνο Αντερριώτη να κάνουμε ένα ιστοχώρο που ο Απολλωνιστής φίλαθλος θα μπορεί να βρίσκει τα πάντα για την ομάδα του δεν περιμέναμε σίγουρα την επιτυχία που έχουμε σήμερα! Δηλαδή να είμαστε όντως η νούμερο ένα πηγή νέων για τον αγαπημένο μας Απόλλωνα! Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη της συντακτικής ομάδας, Μάνο Αντερριώτη και Αποστόλη Μιχαηλίδη για την προσφορά τους σε αυτή την αγνή και συναισθηματική προσπάθεια και θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω και εσάς τους αναγνώστες, γιατί όλα αυτά γίνονται για εσάς και χωρίς εσάς όμως δεν θα γινόταν τίποτα… Μείνετε συντονισμένοι γιατί το μέλλον θα είναι συναρπαστικό!»

Μάνος Αντερριώτης: «Ένας χρόνος πέρασε, απ’ όταν αρχίσαμε αυτή την προσπάθεια με τον Δημήτρη. Να γράφουμε για την αγαπημένη μας ομάδα, ενημερώνοντας τους αναγνώστες του σάιτ μας, ενώ παράλληλα εξασκούμαστε πάνω σε κάτι που αγαπάμε και οι δύο, τη δημοσιογραφία. Ξεκινήσαμε κυριολεκτικά από το μηδέν, αλλά με μεράκι και με τη δική σας στήριξη, φτιάξαμε κάτι για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι.»

Αποστόλης Μιχαηλίδης: «Κύλησε ένας χρόνος σαν νεράκι απ’ όταν δημιουργήθηκε το Ελαφρά Ταξιαρχία απ’ τον Δημήτρη και τον Μάνο, ενώ κατόπιν και εγώ, ο Αποστόλης που πρώτα πέρασα απ’ το στάδιο του θεατή, έπειτα ξεκίνησα να συνεισφέρω το δικό μου μικρό λίθο, προκειμένου να διευρυνθεί η προσπάθεια ανάδειξης της ομάδας του Απόλλωνα στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, το οποίο ασχολούμαι αποκλειστικά και να υπάρχει ένα βήμα έκφρασης στους Απολλωνιστές που ναι μεν ίσως είναι λίγοι, αλλά παράλληλα εκλεκτοί. Να ευχηθώ αυτός ο ένας χρόνος να αποτέλεσε απλώς την αφετηρία των μεγάλων στιγμών, οι οποίες αν και αχνοφαίνονται μεν τώρα δεδομένων των καταστάσεων, εν τούτοις αργά ή γρήγορα θα έρθουν για όλους μας.»

Σας ευχαριστούμε όλους που μας επιλέγετε για την ενημέρωση σας του αγαπημένου μας Απόλλωνα, και μείνετε συντονισμένοι γιατί το μέλλον αναμένεται συναρπαστικό!