Σε συνέντευξη στο «Metropolis 95,5» ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Απόλλων, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, δήλωσε πως δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την αγορά της ΠΑΕ Άρης!

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» της Θεσσαλονίκης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, διέψευσε το φημολογούμενο ενδιαφέρον του για εξαγορά της ΠΑΕ Άρης, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Το ποδόσφαιρο δεν έχει έσοδα, όποιος ασχολείται με αυτό βάζει από την τσέπη του. Σήμερα οι ομάδες μπορούν να έχουν έσοδα από εισιτήρια που δεν υπάρχουν πλέον, από τηλεοπτικά που δεν υπάρχουν πλέον ούτε αυτά. Μέχρι τις 25 Μαΐου είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ατομικές προπονήσεις, μόνο εξαίρεση έχει η Σούπερ Λιγκ. Απαγορεύεται να κάνουν ομαδικές προπονήσεις γιατί οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοί μας είναι σε αναστολή. Ο ποδοσφαιριστής θα πει πως θα παίξει δύο μήνες παραπάνω και θα θέλει να πληρωθεί και όχι να του γίνει μείωση στο συμβόλαιο. Λύση είναι να βγει η ΕΠΟ και να λύσει το πρόβλημα, ποιο σωματείο της επαρχίας μπορεί να δώσει ολόκληρο το συμβόλαιο; Οι ομάδες πρέπει να βρουν χρήματα να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές, τα πρωτόκολλα. Που θα τα βρουν αυτά τα χρήματα αφού δεν έχουν έσοδα; Αν η κυβέρνηση νομοθετήσει σωστά για το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.»

Για το παλιό ενδιαφέρον του για τον Άρη:

«Δεν έχω ενδιαφερθεί ποτέ για τον Άρη, ο Άρης έχει διοίκηση και έναν πρόεδρο που παλεύει για την ομάδα όλο και περισσότερο. Ο Άρης και όλες οι ομάδες πληρώνει πως η Πολιτεία δεν μπορεί να νομοθετήσει για το ποδόσφαιρο