Μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό, παίρνει ο ΓΣ Απόλλων!

Ο ΓΣ Απόλλων ανακοίνωσε τα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό, για τις ακαδημίες!

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΓΣ Απόλλων έχει ξεκινήσει προπονήσεις απ’ τις 18/5 σε ό,τι αφορά τα τμήματα Κ14 και άνω. Στα πλαίσια της εποχής, υπάρχει σχετική μέριμνα με μια σειρά ενεργειών που αφορά στην ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων, στην παρουσία γιατρού, καθώς και στην τοποθέτηση αντισηπτικών και έτερων ειδών καθαρισμού, έτσι ώστε να υπάρξει η όσο το δυνατόν πληρέστερη προστασία σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Απόλλων:
«Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε από τις 18/05 τις προπονήσεις για τα τμήματα Κ14 και άνω.
Με αίσθημα ευθύνης και με βάση τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα των αρμοδίων αρχών με στόχο την προφύλαξη από τον covid 19 προχώρησε στις κάτωθι ενέργειες προκειμένου να συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην ασφάλεια των αθλητών της:

➡️ Μερίμνησε για την παρουσία γιατρού στις εγκαταστάσεις των προπονήσεων ο οποίος εκδίδει την απαραίτητη για την άθληση βεβαίωση εξετάζοντας έναν έναν τους αθλητές με κόστος εξέτασης μόλις 10€ κατόπιν ειδικής συμφωνίας του συλλόγου.

➡️ Έχουν ενημερωθεί όλοι οι προπονητές για τις διαδικασίες αλλά και τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται στις προπονήσεις ( αποστάσεις – όχι επαφές κλπ).

➡️ Έχει αναρτήσει σε εμφανή σημεία οδηγίες προς όλους τους εμπλεκόμενους ( Προπονητές – Αθλητές – Γονείς).

➡️ Έχει τοποθετήσει αντισηπτικά στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου για τους αθλητές – προπονητές αλλά και αντίστοιχα υλικά καθαρισμού και απολύμανσης για τα υλικά της προπόνησης
(μπάλες – κώνους κλπ).

➡️ Ενημερώνει διαρκώς όλους τους αθλητές για τα νέα δεδομένα της προπόνησης ( μη χρήση αποδυτηρίων, αποφυγή συγχρωτισμού κατά την προσέλευση – αποχώρηση κλπ).

➡️ Μέλη της διοίκησης αλλά και η τεχνική διεύθυνση είναι παρόντες στην επανέναρξη των προπονήσεων προκειμένου να διασφαλίσουν την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: