Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα, Αντώνης Μανίκας, μίλησε στο «Liga News» για την επιθυμία όλων να επιστρέψει ο Απόλλωνας στην SuperLeague, αλλά και για άλλα πολλά.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Αντώνης Μανίκας, μίλησε σε συνέντευξή του για την αναστολή των προπονήσεων της ομάδας, έκανε αξιολόγηση της πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, εξέφρασε τη γνώμη του για το σενάριο της αναδιάρθρωσης, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση του Απόλλωνα να αναστέλλει οριστικά τις προπονήσεις:

«Το σκεπτικό μας είναι αυτό που αναφέρει η χθεσινή (15/5) ανακοίνωση της ΠΑΕ. Η ομάδα δεν έχει τηλεοπτικά έσοδα φέτος από την ΕΡΤ. Για αυτό το λόγο περιμένουμε τι θα αποφασίσει η κυβέρνηση. Όπως αντιμετώπισε τον κορονοϊό, έτσι να σταθεί και στο πλευρό του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί η κυβέρνηση θα πάρει τα μέτρα. Είμαστε σε αναμονή.»

Όσο αναφορά για την αναδιάρθρωση:

«Να γίνει αναδιάρθρωση! Προσωπική εκτίμησή μου είναι ότι ακόμη και 18 ομάδες μπορεί να χωρέσει η Super League 1. Δεν είναι το πρόβλημα οι ομάδες. Και σε άλλα πρωταθλήματα όπως είναι στο Βέλγιο και στη Ολλανδία υπάρχει αυτός ο αριθμός των ομάδων. Πρέπει η επαρχία να δυναμώσει για να ξανά βγουν Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι κοιτάμε το εγώ και όχι το εμείς.»

Για την φετινή πορεία της ομάδας στην Super League 2:

«Ήταν υποβαθμισμένο το πρωτάθλημα. Η ομάδα εκτός έδρας τα πήγε πολύ καλά, έχοντας απώλεια έξι βαθμών. Το πρόβλημα ήταν μέσα στην έδρα μας. Η Ριζούπολη δεν ήταν καυτή έδρα, έπαιξε ρόλο η μεγάλη αλλαγή στο ρόστερ (ανομοιογένεια) ενώ και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε την ομάδα. Αν είχαμε εκμεταλλευτεί την έδρα μας, θα ήμασταν στην πρώτη θέση.»

Τέλος, έκλεισε τονίζοντας ότι:

«Ο Απόλλων Σμύρνης είναι μια υγιής ομάδα, με έναν παράγοντα, τον κ. Μονεμβασιώτη που την αγαπάει. Κοινή επιθυμία όλων μας να επιστρέψει ο Απόλλων στα μεγάλα σαλόνια.»