Η ΕΠΟ πρέπει να αποφασίσει που θα αγωνιστεί η Εθνική Ομάδα στους εντός έδρας αγώνες του Nations League και το «Γεώργιος Καμάρας» είναι μέσα στην λίστα των γηπέδων που εξετάζει η ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε η λίστα της ΕΠΟ με τα υποψήφια γήπεδα για να αγωνιστεί η Εθνική Ομάδα στους εντός έδρας αγώνες του Nations League.

Συγκεκριμένα τα γήπεδα στην λίστα είναι το «Γεώργιος Καμάρας», το «Κλεάνθης Βικελίδης», το Παγκρήτιο Στάδιο, η Τούμπα, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το ΟΑΚΑ.

Ως φαβορί έχουν ξεχωρίσει δύο γήπεδα στην ΕΠΟ και αυτά είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης» στην Θεσσαλονίκη, του Άρη και η το γήπεδο του Απόλλωνα, η Ριζούπολη, το «Γεώργιος Καμάρας». Ο λόγος που η ΕΠΟ έχει επιλέξει τα δύο συγκεκριμένα γήπεδα είναι ότι είναι δύο άκρως ποδοσφαιρικές αρένες, που εύκολα μπορούν να δημιουργηθεί μια πολύ ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Επίσης, δυστυχώς η Εθνική τα τελευταία χρόνια δεν τραβάει τόσο πολύ κόσμο για να γεμίσει εξέδρες όπως του ΟΑΚΑ, και η επιλογή ενός γηπέδου σαν την Ριζούπολη φαντάζει η ιδανική. Άλλωστε για αυτό και η ΑΕΚ θέλει να αγωνιστεί στην Ριζούπολη την νέα σεζόν.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ είχε επιλέξει την Ριζούπολη για το event της αναβίωσης του τελικού του Euro 2004, ένα event που ολοκληρώθηκε με τεράστια προσέλευση κόσμου και φοβερή ατμόσφαιρα.

Η Ελλάδα αγωνίζεται στην Τρίτη Κατηγορία του UEFA Nations League και κληρώθηκε στον 3ο Όμιλο μαζί με τις Κόσοβο, Μολδαβία και Σλοβενία.