Νικηφόρο ήτανε το ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ, καθώς ο Απόλλωνας επικράτησε με 0-2 επί του Εργοτέλη!

Με μία δοκιμασμένη συνταγή απ’ τα παλιά, ο Απόλλων Σμύρνης επανέρχεται στα καλά αποτελέσματα, έπειτα απ’ τους αγωνιστικούς κραδασμούς που υπέστη η ομάδα τον τελευταίο καιρό, ωστόσο η έλευση του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο συνοδεύτηκε με διπλό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία μπήκε σε θέση οδηγού στο 28ο λεπτό ύστερα από όμορφο τελείωμα του Τομάς που ο Καλογεράκης αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να το εξουδετερώσει.δ

Το πάνω χέρι τόσο στο σκορ, όσο και στον έλεγχο του παιχνιδιού συνέχισαν να έχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι με πέναλτι στο 87ο λεπτό που εκτέλεσε εύστοχα ο Τομάς διπλασίασαν τα τέρματα τους και παράλληλα κλείδωσαν για τα καλά στις αποσκευές τους, τους 3 βαθμούς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μποτέ, Μπουρσέλης(Μπουτσάκης 30′), Μπρους(Μανουσάκης 81′), Τσέλιος, Μπαράτα, Ροβίθης, Έφορντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Κύργιας, Ζησόπουλος, Λαρέα, Βιτλής, Γκίνο, Βάρκας(Αγρόδημος 89′), Μπεντινέλι, Κολ, Ιωαννίδης(Γιαννιτσάνης 54′, Τσαμπούρης 75′), Mαρκόφσκι