Η απάντηση στο πρόβλημα του βασικού δεξιού μπακ φαίνεται ότι είναι ο Παύλος Κυριακίδης!
Η θέση του βασικού δεξιού μπακ είναι κάτι που έχει ταλαιπωρήσει τον Απόλλωνα. Εδώ και καιρό ο Νίκος Παπαδόπουλος ψάχνει τον κατάλληλο για την θέση χωρίς αποτέλεσμα.
Πρώτη επιλογή ήταν ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά εφόσον δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα των Ιωαννίνων δεν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωση του. Κάτι παρόμοιο γίνεται και με τον Μανώλη Τζανακάκη, που ούτε κι αυτός έχει λύσει το συμβόλαιο του με τον Άρη, και όλα δείχνουν πως δεν θα το κάνει τελικά και θα «κάτσει» στο συμβόλαιο του.
Επίσημη πρόταση έχει γίνει στον Γιώργο Μύγα, με απολαβές κοντά στις 50 χιλιάδες ευρώ ετησίως, με τον παίχτη όμως να μην θετικός στο να αγωνιστεί στην SuperLeague 2.
Το νέο όνομα που ακούγεται για να καλύψει την θέση του βασικού δεξιού μπακ του Απόλλωνα είναι ο Παύλος Κυριακίδης. Ο Απόλλωνας έχει κάνει ήδη επίσημη πρόταση στον 27χρονο(03/09/1991) δεξιό μπακ, που επίσης μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ και χαφ, και αναμένει την απάντηση του. Ο Κυριακίδης την περυσινή σεζόν με την φανέλα του ΟΦΗ συμπλήρωσε 20 συμμετοχές(18 πρωτάθλημα/2 κύπελλο). Επίσης έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Κοζάνη(3 συμμετοχές), Πανηλειακός(1 συμμετοχή/1 γκολ), Ζάκυνθο(20 συμμετοχές/2 γκολ και 1 ασσίστ), Ηρακλή(82 συμμετοχές/7 γκολ και 7 ασσίστ) και Ατρόμητο(26 συμμετοχές).