Ο Χαράλαμπος Παυλίδης μίλησε στο Ελαφρά Ταξιαρχία, για την αγάπη του για τον Άρη, την προσπάθεια του Απόλλωνα για άνοδο και για τον ποιο λόγο υπέγραψε στους «Κυανόλευκους»
Συνέντευξη παραχώρησε ο νέος χαφ του Απόλλωνα, Χαράλαμπος Παυλίδης στο Ελαφρά Ταξιαρχία και τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο.
Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Πως νιώθεις για την μεταγραφή σου στον Απόλλωνα, και τι ήταν αυτό που σε έκανε να δεκτής την πρόταση αυτού εδώ του ιστορικού σωματίου;
Χαράλαμπος Παυλίδης: Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα, το οποίο δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ. Από την αρχή οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πόσο με ήθελαν. Ήταν κάτι που το εκτίμησα.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: . Είχες ακόμα δύο χρόνια συνεργασίας με τον Άρη, για ποιο λόγο αποφάσισες να λύσεις το συμβόλαιό σου;
Χαράλαμπος Παυλίδης: Ο Άρης θα είναι πάντα το δεύτερο μου σπίτι. Εγώ όμως ήθελα να παίξω. Από τη στιγμή που δεν μου το εξασφάλιζαν, δεν ήθελα να κάτσω πάνω στο συμβόλαιο μου. Έτσι αποφάσισα να φύγω.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Με τους οπαδούς του Άρη είχες αναπτύξει έναν δυνατό δεσμό, παρά την απουσία συμμετοχών την περυσινή σεζόν, είναι κάτι που μάλλον σε δυσκόλεψε στο να πάρεις την απόφαση να αποχωρήσεις;
Χαράλαμπος Παυλίδης: Είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Όταν έλυσα το συμβόλαιο μου, μου έδειξαν πόσο πραγματικά με αγαπούν. Διάβαζα μηνύματα και συγκινούμουν. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Τι πιστεύεις για τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο;
Χαράλαμπος Παυλίδης: Μίλησα μαζί του πριν υπογράψω και με έπεισε για το πλάνο του. Έχει υψηλές φιλοδοξίες. Πιστεύει στην άνοδο και σε εμένα. Είναι σημαντικό να έχεις την υποστήριξη του προπονητή σου. Έχει την εμπειρία λίγων στην κατηγορία και γνωρίζει τον δρόμο προς την άνοδο.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνεις προς τον Νότο, και συγκεκριμένα στην Αθήνα στην καριέρα σου, είσαι έτοιμος για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας σου και ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για την νέα σεζόν;
Χαράλαμπος Παυλίδης: Μια νέα πόλη και νέοι άνθρωποι. Ήταν καιρός να ζήσω μια νέα εμπειρία. Θέλω πρώτα μια καλή χρονιά για τον Απόλλωνα και την άνοδο. Οι δικοί μου αριθμοί δεν έχουν σημασία, αλλά εφόσον είναι καλοί τότε αυτό θα είναι καλό και για την ομάδα.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Έχεις να πεις κάτι στους οπαδούς του Απόλλωνα ενόψει της νέας σεζόν;
Χαράλαμπος Παυλίδης: Μόνο να είναι στο πλευρό μας. Η διοίκηση και ο προπονητής κάνουν μια πολύ αξιόλογη και ποδοσφαιρική προσπάθεια. Θα δώσουμε τα πάντα για αυτούς ώστε στο τέλος να εξασφαλίσουμε την άνοδο.

Εμείς από την πλευρά να ευχηθούμε στον Παυλίδη καλή ποδοσφαιρική σεζόν και μακάρι να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου!!!

Σχολιάστε